20.04.2019 Битки за три пояса ще има на втората гала SENSHI в София

SENSHI

Официално стана ясно, че три титли ще бъдат връчени по време на втората бойна гала SENSHI. След успешното провеждане на първото издание на турнира по кикбокс и муай тай във Варна на 23-ти февруари, сега организаторите подготвят страхотно шоу и в столицата. Бойната надпревара при професионалистите е планирана за 20-ти април. Мястото – „Арена Армеец“. Изборът за зала съвсем не е случаен, тъй като във варненската зала „Конгресна“ се стекоха над 3000 зрители.

Подобно на първото събитие, когато последните две срещи бяха за титли на WAKO PRO – Европейската и Интерконтиненталната, и сега са предвидени два пояса. Този път са за Световната и Европейската титла на WAKO PRO. Още във Варна капитанът на националния отбор по кикбокс Атанас Божилов-Наката си пожела да излезе в София за Световната титла и това е на път да се случи.

SENSHI

Във второто издание на новата бойна гала ще има и дебютен трофей.  За първи път ще бъде организиран сблъсък за специалната титла SENSHI.

Професионалните бойни гала вечери по кикбокс и муай тай SENSHI са нова верига спортни събития. Те целят да популяризират и развият бойните спортове у нас като дадат трибуна за провеждане на висока класа състезания с някои от  най-силните кикбоксьори в Европа. Първата професионална бойна гала вечер се състоя през февруари във Варна. И препълни най-голямата зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта.

Второто издание на SENSHI обещава още по-големи изненади и много интересни битки.

Схема на залата за втората бойна гала SENSHI :

SENSHI

Подобни публикации

Leave a Comment