Цирк ли е София Опън 2019? Донев, Лазаров и Донски вземат уайлд кард за турнира.

gabriel donev

Габриел Донев спечели титлата и уайлд кард от Държавното лично първенство по тенис на закрито за мъже. На финала в столичната зала “София” 22-годишният тенисист победи Александър Лазаров с 6:4, 6:4. Това е първа титла за сливналията от държавно първенство. Той взе и реванш за загубата си от Лазаров във финала на държавното на открито през лятото на 2018 година.

SOFIA OPEN 2019 от 03-10 февруари 2019 година

Финалистите получават “уайлд кард” за квалификациите на изключително силното четвърто издание на турнира от сериите АТР 250 “София оупън” от 3 до 10 февруари в “Арена Армеец”. На двойки Донев и Пламен Милушев отстъпиха на финала срещу Лазаров и Александър Донски с 5:7, 4:6. Смятания за голям талант Донски също получи “уайлд кард” за “София опън”. С това шансовете Григор Димитров да играе в София бяха сведен до нула.

Ще участва ли Григор Димитров на тенис турнира София Oпън 2019?

Цирк* ли е София Опън 2019

За поредна година всички се питат има ли конфликт с тенис федерацията подкрепена от Министерството на спорта и това вреди на всички. Очевиден е стремежа те да неглижират положението, но то е видно за всички и е ясно че интересът към турнира страда много. Хвърлят се големи суми за еднодневни посещения на кого ли не. Чичото на Надал, Леонардо ди Каприо, турнира е воден от чичото на Новак Джокович,  който щял да докара племенника си са удари две топки с деца, само папата не още не е поканен за цирка. И всичко това се плаща с милиони от българския данъкоплатец, грешни пари раздадени по света, само и само да се покажат, че са по-големи от семейството направили забележима България в мъжкия тенис. Срамна история.

Новак Джокович идва в София за “Sofia open 2019”

* Не целим да обидим цирковите артисти, уважаваме техния труд, визираме странните усилия с еднодневното присъствието на известни имена да се създаде интерес към турнир пълнил залата без усилия.

Подобни публикации

Leave a Comment