04.12.2018 17 години телевизия Планета – парад на перата, пайетите и провокациите!

17 години телевизия Планета

17 години телевизия Планета  в зала “Арена Армеец”.
Зрелищно, пищно, провокативно… общо 26 имена от “Пайнер” поздравиха публиката, съставена предимно от тийнейджъри. С пищно шоу под наслова „Харем“ попфолк фурията Емилия даде старт на концерта на телевизия „Планета“ . Танци и костюми ала боливудска приказка се превърнаха в реванш за дългото закъснение на звездите по повод 17 години от създаването на медията. След „Харем“-а и съпровождащата го хореография до Емилия застана Емрах Стораро. Двамата отправиха поздрав към присъстващите с дуетното си парче „По такива си падам“.

Следваща под светлините на прожекторите излезе примата на българския фолк Глория. Тя бе последвана от Райна, Борис Дали, Есил Дюран, Мария и други. Истинско вълнение сред публиката, започваща от малки деца и стигаща до пенсионери, предизвика появата на втория изявил се член от фамилията Стораро – Фики. Той изпълни хитовете си „Аз измръзнах“ и „Пате“, а малко по-късно се върна на сцената, за да партнира на Десислава. Чаровната блондинка се разписа като първата за вечерта, която бе викана дълго за бис от меломаните.

17 години телевизия Планета

Анелия за пореден път демонстрира стил и класа и показа, че заслужено години наред е сред певиците, които държат челна позиция в бранша. Тя излезе на сцената два пъти. Веднъж, за да изпълни дуетното си парче с Джулия – “Бръм”, а второто й появяване бе самостоятелната й изява. Тя зарадва своите почитатели с микс от тоталните си хитове, а именно – “Дай ми още” и “Зоопарк”. На сцената, както винаги, Анелия бе решена в изключително стилен тоалет. Звездата беше заложила на бляскава черна рокля и модерните за сезона високи ботуши.

След нея се изредиха по-малки и по-големи звезди, като към средата на “представлението” “черешката на тортата“ сложи Райна, която шокира публиката. Фолкаджийката се появи на сцената с червен шлифер, но когато го свали – кожено боди с катарами. Дотук добре, но под ритъма на “Бразилка”, Райна реши, че е време за… туърк! След нея много пера, пайети и певици, е имаше и певци, макар и малко на брой – Фики, Галин, АРТи и новата придобивка Денис Теофиков.

Към финала излязоха двете бивши приятелки, вечно борещи се за №1: Преслава и Галена.

04.12.2018 Колекция видеоклипове от концерта 17 години телевизия Планета

Подобни публикации

Leave a Comment