04.12.2018 Лайв премиери и емблематични хитове на концерта 17 години телевизия Планета

17 години телевизия Планета

Само два дни остават до най-очакваното музикално събитие за феновете на поп-фолка – концерта 17 години телевизия Планета. Вълнението за всички е голямо. Много от изпълнителите вече са готови за появата си на сцената на зала “Арена Армеец“. В аванс можем да издадем, че общо 26 имена на музикална компания “Пайнер“ ще поздравят публиката на 4 декември. Няколко балета ще допълват представянето им с ефектна хореография.

Меломаните вече са любопитни и кои песни ще могат да чуят по време на спектакъла. Затова ще издадем, че наред с емблематични хитове от историята на телевизия “Планета“, ще звучат и много актуални заглавия от 2018 година. Деси Слава, Райна, Джулия, Ваня и Илиян зарадваха почитателите си с нови песни в изминалия месец. А само преди дни това направиха и Галена, Емилия, Теди Александрова, Устата и Анелия. До концерта се очакват още няколко горещи премиери от Джена, Емануела, Борис Дали и Галин. Това е сериозна предпоставка, че гостите ще могат да станат свидетели и на няколко лайв премиери на голяма сцена по време на концерта.

17 години телевизия Планета

Добро настроение и хумор също ще има по много, защото водещ ще бъде не кой да е, а Иван Динев – Устата, известен със своя пиперлив език. И ако вече сме успели да ви заинтригуваме, все още може да откриете билети в eventim.bg. На по-младите почитатели на звездите на телевизия “Планета“ обръщаме внимание, че всички лица под 18-годишна възраст трябва да представят на входа попълнена декларация за придружител по чл.8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето, защото в противен случай няма да бъдат допуснати в залата. Деклараторът заявява, че носи пълна отговорност за малолетното/непълнолетно лице по време на престоя му в “Арена Армеец“ – София. Личните данни, които се попълват в декларацията се използват единствено и само за нуждите на въпросната декларация, а нея може да изтеглите от тук.

04.12.2018 17 години телевизия Планета

Подобни публикации

Leave a Comment