Легендарният DJ Bobo покори пълната “Арена Армеец”

DJ Bobo

Звездата от 90-те години DJ Bobo разтърси препълнената „Арена Армеец“. Легендарният певец гостува в по повод рождения ден на Радио ENERGY . Другите гости бяха NANA и C-BLOCK!

Швейцарецът, който има зад гърба си над 14 милиона продадени албуми, дойде у нас за грандиозно шоу с много хитове, което ще отпразнува 25-годишната му успешна кариера. За зрелищния концерт в София DJ BOBO пристигна с няколко тира с костюми и сценична апаратура. Те преобразиха залата в своеобразна машина на времето. Тя преведе публиката през най-емблематичните хитове на 90-те години на фона на внушителни декори. Превърна вечерта в невъобразим спектакъл за всички сетива. 10 души излязоха на сцената заедно с изпълнителя. А огромен видео екран и мащабни сценични ефекти допринесе за незабравимото изживяване.

През годините на кариерата си DJ BOBO е имал честта да подгрява самия Michael Jackson. За начало на неговите концерти пък е избирал на сцената да излизат Backstreet Boys. Преди грандиозното му шоу у нас, събиращо най-доброто от хитовете на 90-те. Публиката се наслади на изпълненията на звездите на евро-рапа от тези години. Емблематичните NANA и C-BLOCK, които разпалиха публиката за горещи танци и няколкочасов щур купон.

С феноменално шоу, продължило близо час, зарадва почитателите си у нас звездата на диско-сцените от 90-те DJ Bobo.

Енергичният швейцарец буквално взриви в съботната вечер „Арена Армеец“. Там Радио Енерджи отпразнува 13-ия си рожден ден, събирайки хиляди фенове с второто издание на Hits Only. Диджеят с 14 милиона продадени албума и изяви на една сцена с Майкъл Джексън и Бекстрийт бойс бе гвоздеят на вечерта. И се доказа като такъв, като спечели публиката още в началото на шоуто си, прочитайки писмо поздрав на чист български. Последва сет напълно в цветните традиции на началото на 90-те с всички любими на родната публика хитове на DJ Bobo -от Respect Yourself през Chihuahua до „сенките на нощта“, с които премина детството на цяло едно поколение.

Е в събота представителите на това поколение имаха възможност да покажат, че детството още живее в тях, като подскачаха като ученици в „Арена Армеец“, правеха мексикански вълни със смартфоните си под диригентската палка на DJ Bobo и си правеха селфита на фона на ритмите на енергичния швейцарец. Все пак трябва да се признае, че шоуто му беше перфектно подгряно от останалите звезди на Hits Only – ветераните на еврорапа C-Block и Nana.

10.11.2018 Колекция видеоклипове от концерта на DjBoBo

Подобни публикации

Leave a Comment