10.11.2018 DJ BoBo пристига с машина на времето

DJ BoBo

Само два дни остават до HITS ONLY с DJ BOBO и звезди от 90-те. За зрелищния концерт в София BoBo пристига с няколко ТИР-а с костюми и сценична апаратура . Те ще превърнат залата в своеобразна машина на времето. Тя ще преведе публиката през най-емблематичните хитове на 90-те години. На фона на внушителни декори и ще превърне вечерта в невъобразим спектакъл за всички сетива. 10 души ще излязат на сцената заедно с изпълнителя. Огромен видеоекран и мащабни сценични ефекти ще допринесат за незабравимото изживяване.

Единствено за шоуто у нас ще бъде изградена втора допълнителна сцена, която ще е навътре в залата. Желанието за добавянето на този елемент е лично на диджей Бобо. Идеята му е да е още по-близо до българските си фенове. С които не се е срещал от средата на 90-те. Извънредният подиум ще бъде позициониран в сърцевината на терена и ще позволи на звездата да изпълни избрани песни буквално на метри от верните си почитатели.

10.11.2018 HITS ONLY с DJ BoBo и звезди от 90-те

Броени дни делят българската публика от дългоочакваната среща с феноменалния артист. Билетите за шоуто, което ще разтърси “Арена Армеец” на 10 ноември, са почти изчерпани, все още са налични ограничени бройки седящи места и пропуски за терена.

DJ BoBo

Швейцарецът, който има зад гърба си над 14 млн. продадени албума, идва у нас за грандиозно шоу с много хитове, което ще отпразнува 25-годишната му успешна кариера. DJ BoBo е имал честта да подгрява самия Майкъл Джексън. За начало на неговите концерти пък е избирал на сцената да излизат Backstreet Boys. Преди грандиозната му изява у нас публиката ще се наслади на изпълненията на звездите на европейския рап от тези години. Емблематичните Nana и C-Block, които ще разпалят присъстващите за горещи танци и няколкочасов щур купон.

Феноменалното шоу на 10 ноември е второто издание на Hits Only, което миналата година взриви феновете с неповторимите Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-ия рожден ден на Радио Energy, радиостанция номер 1 за музиката от 90-те до днес. Любимите водещи от екипа на медията ще посрещнат публиката от сцената с ефир на живо преди голямото събитие.

Извънредно за специалната вечер всички посетители със седящи места ще имат свободата да слизат на терена, като връщането в секторите ще е възможно при показване на билета.

Пропуски на цени от 45 до 70 лв.

Подобни публикации

Leave a Comment