2 дни до грандиозния концерт на Енрике Иглесиас, уникална сцена и близост до певеца

ENRIQUE Sofia 6 November

All The Hits Live обещава да бъде едно наистина грандиозно зрелище. Цялата сценография на новото шоу на Енрике е базирана на концепцията за интимна близост с публиката. Огромна част от местата са вече продадени, остават малко билети на терена и единични бройки седящи места (вижте схемата по-долу). Щастливец от публиката ще участва в шоуто.

Във вторник предстои един от топ концертите на годината в България, препълнената Арена Армеец ще очаква Иглесиас. От последното си гостуване у нас Енрике издаде четири тотални хита. Duele El Corazon, Subeme La Radio, и най-пресните El Baño и Move To Miami. Те не спират да доминират всички световни класации. На практика няма друг поп изпълнител в момента, който за толкова кратко време да създаде толкова хитове. Едва ли съществува и ценител на модерния клубен саунд, който да не може да изтананика една от изброените мелодии. С това Енрике се превръща в един от законодателите на съвременната поп култура от 21 век.

Щастливец от публиката ще участва в шоуто на Енрике Иглесиас в София

Най-запалените фенове на Енрике Иглесиас ще получат уникалната възможност буквално да се докоснат до суперзвездата в дългоочакваното му шоу. All The Hits Live е и по повод 13-тия рожден ден на радио Energy.  Късметлиите с билет за правостоящи (на терен) не само ще бъдат на едно селфи разстояние от него, но и един от тях ще има шанса да бъде избран лично от Енрике да излезе заедно с него на сцената.

Както е известно, във всеки свой концерт латино идолът има традицията да ощастливява по този начин един от най-близо намиращите се негови почитатели във фен зоната на терен. Този път изпълнителят на “Hero” отправя следното предизвикателство към почитателите си: да изработят най-красивия и оригинален плакат, да го вдигнат във въздуха и да привлекат вниманието на звездата чрез възгласи. Късметлията, чието творение най-много допадне на Енрике като послание и изпълнение, ще бъде избраният да излезе с него на сцената. За да ги види добре Енрике, феновете трябва да са локализирани на терен – тоест да са влезли в залата с билет за една от двете зони за правостоящи – Standing или VIP Standing. Те ще могат през цялото време да се намират в непосредствена близост до него и да комуникират с него. Благодарение на оригиналната конструкция на сцената, базирана на концепцията за интимна близост с публиката. Ще го видим да пее и общува отблизо с феновете върху комплекс от две сцени (сцена А и сцена B) в двата края на терена, свързани посредством коридор. Любимецът на поп маниаците ще циркулира непрекъснато между двете сцени, заобиколен от присъстващите.

All The Hits Live обещава да бъде едно наистина грандиозно зрелище.

Цялата стена зад основната сцена А ще бъде опасана с 500 кв. метра видео екран. Ще станем свидетели на изключителни нови пироефекти, носещи многозначното название „огнен водопад“. Ще бъдат използвани и нов модел осветителни тела. Те за първи път бяха въведени за шоуто на Енрике Иглесиас в Мюнхен през март тази година.

Всяка обявена дата от новото турне на Енрике Иглесиас се разпродава за отрицателно време и е бляскав успех за певеца.

Схема на залата за концерта на Енрике Иглесиас
схема зала Енрике

Подобни публикации

Leave a Comment