04.12.2018 17 години телевизия Планета

17 години телевизия Планета

Музикалното събитие на годината за феновете на модерния фолк- 17 години телевизия Планета, ще бъде на 4 декември. Билети за спектакъла “17 години телевизия Планета“ вече са налични в eventim.bg и със сигурност най-запалените меломани ще побързат да резервират най-добрите места. И има защо, тъй като в зала “Арена Армеец“ в София ще се изявят най-обичаните и популярни български изпълнители.

За своите верни почитатели те ще предложат както най-големите хитове на 2018-та, така и емблематични песни от изминалите години. Заедно ще си припомним част от най-емоционалните мигове, свързани с музикалната история на телевизия “Планета“. Очакват Ви повече от три часа добро настроение, веселие и много танци. А хубавата музика ще обедини всички, за да докажем, че хитовете на музикална компания “Пайнер“ са непреходни.

Фенове избират звездите на концерта “17 години телевизия Планета“

Телевизия “Планета“ вече обяви датата на дългоочаквания спектакъл за рождения си ден – 4 декември. Новината моментално се разпространи сред феновете на поп фолка и затова музикалната медия реши да се допита до тях за това кои звезди биха искали да видят на сцената на зала “Арена Армеец“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Желанието на меломаните да видят Преслава на сцената на спектакъла “17 години телевизия Планета“ ще бъде реалност. Певицата потвърди участието си в звездния отбор на “Пайнер“, който ще представи най-големите хитове в поп фолка на 4 декември в зала “Арена Армеец“ – София.

 

Схема на залата за концерта 17 години телевизия Планета :

Подобни публикации

Leave a Comment