Най-големия боксов мач в България е днес, голямо намаление за последните останали билети!

pulev furi shema zala armeec

Най-големия боксов мач в историята на България е днес. На ринга в зала Арена Армеец ще се изправят Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри.

Най-евтините и най-скъпите билети отдавна вече са изчерпани. Очакванията са голямата зала на Арена Армеец да бъде пълна и над 10 000 българи да подкрепят българските боксьори. Организаторите обявиха над 40% намаление за последните останали билети с цел атмосферата да е още по-добра! Остават около 2000 билета, които вече намаляват.

Кубрат Пулев – Хюи Фюри

Залогът на централния двубой е огромен – званието претендент №1 на IBF и съответно сигурен мач с шампиона Антъни Джошуа. До този момент и Пулев, и Фюри са играли по един двубой за световна титла и именно в тях дойде и единствените им поражения. Това говори достатъчно за качеството на големия боксов мач, който очакваме.

Прогнозите на специалистите са доста разнопосочни, много от тях предвиждат двубоят да премине през пълния си формат от 12 рунда, а подкрепата от трибуните може да се окаже ключова за крайния резултат. Едно е сигурно – Кубрат Пулев е готов да постигне шестата си поредна победа и общо 26-а победа тази вечер в София в боксов мач за 2 милиона долара, какъвто българската сцена не е виждала досега. Мач с Джошуа в София няма как да има, също и такива с Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдьр. Но и не е необходимо, предвид финансовите параметри на такива двубои. Предстоящото шоу си заслужава, а емоцията при победа на Кобрата в “Арена Армеец” ще бъде трудна за описване, освен ако не е преживяна от първо лице.

Букмейкърите дадоха леко предимство на Кубрат Пулев. Неговият коефициент варира между 1.70 и 1.80. Ставката за британеца се върти около 2.10. Почти всички къщи за залагания са единодушни, че има огромна вероятност битката да продължи пълните 12 рунда.

27.10.2018 Пулев – Фюри IBF топ елиминационен двубой в Арена Армеец, град София

Тервел Пулев

Цялата галавечер ще включва 10 двубоя като на ринга ще се качат много качествени боксьори, включително и Тервел Пулев. Тервел ще срещне италианеца Леонардо Брицезе в мач за европейската титла в полутежка категория.

 

 

 

Подобни публикации

Leave a Comment