Ще участва ли Григор Димитров на тенис турнира София Oпън 2019?

Sofia Open

Най-вероятно в София за първи път ще играе тенисист, който е оглавявал световната ранглиста. Това ще бъде британецът Анди Мъри, който се възстановява от травма и ще има нужда от точки през 2019-а.

SOFIA OPEN 2019 от 03-10 февруари 2019 година

Съществува обаче голяма вероятност най-добрият ни тенисист Григор Димитров да пропусне отново турнира от календара на АТР София Oпън 2019, съобщава БНР, позовавайки се на свои източници. Григор не игра в надпреварата и през тази година, като само през 2017-а взе участие и спечели трофея в “Арена Армеец”.

Жребият е хвърлен – супер битки още на старта на Sofia Open 2019

Екипът на спортист №1 на България за миналата година е решил, че към момента софийският турнир не влиза в плановете му. Димитров вече потвърди, че ще играе на друг турнир – в Ротердам, седмица след този в София – от 12 февруари 2019-а година.

Състезанието в “Арена Армеец” е от 3-и до 10-и февруари 2019-а.

Организаторите на турнира в София все пак се надяват Гришо да промени решението си и затова до последния момент ще пазят “уайлд кард” за него.

Цирк ли е София Опън 2019? Донев, Лазаров и Донски вземат уайлд кард за турнира.

В същото време има макар и минимален вариант на София Oпън 2019 да играе и Новак Джокович, но само ако отпадне рано на Откритото първенство на Австралия през януари догодина.

Подобни публикации

Leave a Comment