31.10.2018 Cadenza Vagabundos за десетия Хелоуин с Yalta Club в Арена Армеец

Vagabundos

Най-голямото Хелоуин събитие в София и тази година е част от програмата на YALTA CLUB заедно с Cadenza Vagabundos! Датата е ясна – 31 октомври. Мястото – Арена Армеец, а цената на билет е 30 лв! Партито започва в 22:00 и със сигурност никой няма да си ходи вкъщи!

Изпълнителите са любимите Luciano, Michel Cleis и Liubo Ursiny!

Скитническата банда на Luciano и Cadenza Records гостува на най-голямото Хелоуин парти в София.

Нощта, в която никой не се прибира вкъщи. Последната сряда на октомври е запазена за мащабния Halloween X Cadenza Vagabundos. Най-голямото Хелоуин парти в България отбелязва своята десета годишнина с пълно потапяне в изживяването Vagabundos, убийствени декори без аналог и сетовете на Luciano, Michel Cleis и Liubo Ursiny в столичната зала Арена Армеец на 31 октомври.

Роденият в Швейцария и отраснал в Чили харизматичен диджей и продуцент Luciano започва кариерата си от опушените малки клубове на Сантяго в началото на 90-те. За да стигне до огромните сцени на всички големи фестивали за електронна музика. Съвсем в началото, влиянието на първите две вълни легендарни детройтски техно продуценти го навира между шамарите на недоволни рок фенове в чилийската столица. Преди да си спечели своя много лоялна публика и да развие латиноамериканската електронна сцена с други пионери като Ricardo Villalobos, Washington Miranda и Argenis Brito.

Vagabundos

Въпреки огромния успех в Южна Америка, Luciano се мести в Европа. За да търси нови предизвикателства и да рафинира своето минималистично техно с неповторим латински груув в потните ъндърграунд клубове на Стария континент. След поредица силни издания за големи лейбъли като M_nus, Desolat и Cocoon, Luciano основава Cadenza Records – понастоящем един от най-уважаваните лебъли за електронна музика със стотици издания в своята дискография.

Yalta Club обаче не обича да се повтаря. Затова решава да ремиксира най-добрите изпълнители и елементи от досегашната история на хелоуинското парти с нещо невиждано досега. Декорите и естетиката на Vagabundos. Собственият почерк на клуба, музиката на Luciano, Michel Cleis и Liubo Ursiny и креативността на гостите. – Обещават само едно – Halloween X Cadenza Vagabundos да бъде много грандиозен.

Използвани са материали и от http://www.cross.bg

Cadenza Vagabundos

Схема на залата за HALLOWEEN X VAGABUNDOS :

Подобни публикации

Leave a Comment