SFC7 с нова дата и място

SFC7

SFC7 е с нова дата и място на провеждане, вижте съобщението на организаторите по-долу:

Избрахме да бъдем лоялни към заявката си за подкрепа към всеки акт, който допринася за развитието и популяризирането на страната ни във световните спортни среди. Такъв е мачът на Кубрат Пулев, който ще се проведе в планираният месец за SFC 7.

Освен, че ще дадем възможност на почитателите на бойните спортове да бъдат свидетели и на двете зрелища. Обещаваме и една още по-добра бойна карта, която да ви остави със затаен дъх!

За да не ви караме да чакате твърде дълго, побързахме да заемем най-ранната възможна дата за реализация на събитието. Като това ни даде възможност да изберем и най-бойния терен в България- зала Универсиада!

SFC7

И така- SFC 7 , 9 февруари, зала Универсиада, мача  на вечерта Калоян Колев vs Камен Георгиев- бъдете там!

За всички онези, закупили билети за дата 13 октомври: билетите ЩЕ ВАЖАТ ЗА НОВАТА ДАТА И МЯСТО без презаверка.

Тези, които не могат да посетят събитието на новата дата, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.

Краен срок за връщане на билетите 13.11.2018

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

– с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Благодарим Ви, че избирате SFC7 и избирате Българското!

Подобни публикации

Leave a Comment