Последения шанс да гледате световното в София е днес, важен мач за България срещу Канада

турнира Лигата на нациите

В неделя 23 септември България посреща Канада в Арена Армеец София. Шансове за класиране за финалния кръг в Италия, вече няма, но победа срещу Канада ще ни даде билет за Олимпийска квалификация. Повече от 1/2 от залата все още е свободна, а националите заслужават подкрепа за играта и  себераздаването си. Загубата с 0:3 от САЩ е тежка, но това е единственият отбор без загуба в турнира до момента. Двубоят от Световно първенство по волейбол за мъже  в България и Италия е с начален час 20:40 и все още се намират в наличност евтини билети и семеен билет.

Семеен билет

Най-евтини са билетите за втория етаж, като цената на редовния билет е 20 лв, а тази на семейния 10 лв. Семейния билет дава право на достъп на един възрастен и едно дете. Важно е да отбележим, че за да влезе възрастен с дете, трябва да закупи 2 семейни билета, т.е. ако са за втория етаж 2 семейни билета от 10 лв. Сметките показват, че семейство с две деца трябва да заплати 40 лв. за вход. На първия етаж семейните билети започват от 15 лв. и достигат до 30 лв. Вижте схемата на залата най-долу в статията.

 Децата, които нямат навършени 7 години, ще имат възможността да наблюдават напълно безплатно срещите, придружени от родител с билет, но няма да има свое самостоятелно запазено място. БФВолейбол отпуска забележителните над 10 000 безплатни билета за деца между 7 и 12 г., общо за всички мачове от Световно първенство по волейбол за мъже, които ще се изиграят във Варна, Русе и София.

Условията и правилата, при които можете да се възползвате от инициативата „Семеен билет“

* „Семейните билети“ ще се различават на външен вид от останалите. По този начин ще бъдат улеснени проверяващите служители на пропускателните входове в залите.

* Ще бъде обозначен специален вход, който да бъде използван от притежателите на „Семейни билети“.

* Посетителите, закупили „Семеен билет“ ще могат да влязат в залата единствено заедно с детето до 12г., което придружават, като на входа ще трябва да се предостави декларация за придружител на непълнолетен.

* В случай, че възрастен, който е закупил „Семеен билет“ посети събитието без да е придружаван от дете до 12 г., това ще бъде установено при проверка на входа на залата и неизползваният билет (седалка в залата) автоматично ще бъде освободен за продажба в системата на Еventim.

* В случай че предварително закупен „Семеен билет“ не може да бъде използван като такъв (няма да посетите събитието заедно с дете до 12 г.), моля да се свържете с Eventim на info@eventim.bg

Стюардите

*Стюардите на турнира ще имат информация за местата в залата, за които са закупени „Семейни билети“ . Те ще следят дали тези места наистина се използват от деца до 12 г., каквато е основната цел на инициативата  „Семейнни билети“ – популяризиране на спорта сред децата! В  случай на опит за злоупотреба, пропуските ще бъдат отнемани, а притежателите им ще бъдат помолени да напуснат залата.

*Семейни билети може да се използват за деца между 7 и 12 години. Към датата на събитието детето не трябва да има навършени 13 г.

Схема на зала Арена Армеец за Световно първенство по волейбол за мъже България – Канада

volley Bulgaria Canada

Подобни публикации

Leave a Comment