26.03.2019 Большой Московский Цирк програма: OFU

Большой Московский Цирк

След невероятния успех на високо технологичните програми “Circus 2.0” и “UFO”, Большой Московский Цирк стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу-спектакъл “OFU”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.

Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу “UFO”. Преди две години, още говорят за увлекателната история на човека похитен от извънземни. Програмата “OFU” обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани обрати, опасни приключения. Каскади с коне и кучета, “агенти в черно” и едно изгубено извънземно.

Шоу спектакълът “OFU” ще ви остави трайна следа в съзнанието ви с невиждани циркови номера. Каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти. Пищни костюми, авторска музика и много други изненади!

Мащабната продукция превишава 100 души – акробати , еквилибристи, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света.  Водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Большой Московский Цирк

Основатели на Большой Московский Цирк са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни. Те са абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс , двамата са режисьори на спектаклите на Большой Московский Цирк .

Фен базата на Большой Московский Цирк е огромна – от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия – Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата когато са във Франция!

Большой Московский Цирк няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!

Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място.

Учтиво молим, родителите/ придружителите, да носят копие на акта за раждане на детето.

Грабни семеен пакет за невероятните представления на Большой Московский Цирк СЕГА!

Купи 4 билета на цената на 3

Внимание: Промоцията е временна и пакетът важи само за следните ценови категории (Местата са ограничени):

ценови категории 90 лв. и 110 лв.

Схема на залата за БОЛЬШОЙ МОСКОВСКИЙ ЦИРК – Нова програма: OFU:

Подобни публикации

Leave a Comment