Време е за топ волейбол с националния отбор в Арена Армеец

volejbol liga na natsiite

България ще бъде домакин на два турнира от Волейболната лига на нациите (наследник на Световната лига), съответно в София и Варна.

Между 1 и 3 юни националите ни ще срещнат Сърбия, Русия и Австралия в столичната “Арена Армеец”, а 15 до 17 юни в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта – Варна, ще мерят сили с олимпийския шампион Бразилия, Франция и Канада.

Един безспорно емоционален волейболен месец юни очаква българските фенове, като каним всички привърженици на волейбола в залата и за пореден път да покажат безрезервната си подкрепа към отбора.

 

Билети се продават от Eventim (eventim.bg) и неговите партньори: бензиностанции ОМВ, Технополис, Office 1 Superstore, книжарници Orange, Български пощи, билетен център НДК, билетна каса при Двореца на културата и спорта, гр. Варна, както и на билетна каса при „Арена Армеец“, гр. София.

Ето и всички цени по категории и локации:

Билет за един ден от Група 5 в София и Група 16 във Варна:

Категория 4 – 20 лв.До 30-и април – 18 лв.

Категория 3 – 30 лв.До 30-и април – 27 лв.

Категория 2 – 40 лв.До 30-и април – 36 лв.

Категория 1 – 50 лв. До 30-и април – 45 лв.

*Дневният билет дава възможност на притежателя си да гледа всички срещи от програмата за съответния ден.
Важна информация за „Семейните билети“ и билетите за хора в инвалидни колички:

* Наличните места за хора в инвалидни колички са ограничени и са различни за всяка отделна зала. Поради тази причина този тип билети ще бъдат предлагани до изчерпване на наличните в съответната зала места.

* При интерес за закупуване на билети за хора в инвалидна количка, моля да се свържете с Eventim на info@eventim.bg .

* „Семейните билети“ ще се различават на външен вид от останалите. По този начин ще бъдат улеснени проверяващите служители на пропускателните входове в залите.

* Ще бъде обозначен специален вход, който да бъде използван от притежателите на „Семейни билети“.

Волейболната лига на нациите

* Посетителите, закупили „Семеен билет“ ще могат да влязат в залата единствено заедно с детето до 12г., което придружават. Като на входа ще трябва да се предостави декларация за придружител на непълнолетен.

* В случай, че възрастен, който е закупил „Семеен билет“ посети събитието без да е придружаван от дете до 12 г., това ще бъде установено при проверка на входа на залата и неизползваният билет (седалка в залата) автоматично ще бъде освободен за продажба в системата на Еventim.

* В случай че предварително закупен „Семеен билет“ не може да бъде използван като такъв (няма да посетите събитието заедно с дете до 12 г.), моля да се свържете с Eventim на info@eventim.bg

*Стюардите на турнира ще имат информация за местата в залата, за които са закупени „Семейни билети“ и ще следят дали тези места наистина се използват от деца до 12 г., каквато е основната цел на инициативата „Семейни билети“ – популяризиране на спорта сред децата! В случай на опит за злоупотреба, пропуските ще бъдат отнемани, а притежателите им ще бъдат помолени да напуснат залата.

*Семейни билети може да се използват за деца между 7 и 12 години. Към датата на събитието детето не трябва да има навършени 13 г.

Подобни публикации

Leave a Comment