FOREIGNER остават в София още два дни след концерта

FOREIGNER

Легендарните музиканти от FOREIGNER са изявили желание да останат още поне два дни в София. След епичното им шоу у нас, което ще е в Деня на Европа – 9 май в Арена Армеец. Рокаджиите са решили да се насладят на заслужена кратка почивка в страната ни. Сед това да продължат към следващата спирка от световното им турне по повод 40-годишния им юбилей.

FOREIGNER

По време на паметния концерт в София българските фенове ще чуят всички вечни класики на любимата си група. – “Juke Box Hero”, “Cold As Ice”, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent”, “Say You Will”, както и хит номер едно “I Want To Know What Love Is”. Рок величията са подготвили още една изненада за публиката. – 40 хита за 40 години на сцена, събрани в специален едноименен албум. В компилацията са включени и две напълно нови композиции, които Foreigner ще представят и у нас.

Концертът на FOREIGNER е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец. Билетите са на цени от 50 лв. до 80 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Схема на залата за концерта:

FOREIGNER

Подобни публикации

Leave a Comment