МЮЗИКЪЛЪТ ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ СЕ МЕСТИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ

Мюзикълът ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ, който бе обявен за 28 април в „Арена Армеец“, се мести за есента, поради технически причини. Новата дата на най-големия спектакъл, създаден по една от любимите български филмови класики, е 23 октомври 2018 г. в София. Залата, в която ще се проведе представлението, остава без промяна.

 

Закупените билети за ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ за 28 април 2018 г. важат без презаверка за новата дата, 23 октомври 2018 г. в София. Датите са потвърдени и от световноизвестните диско легенди Boney M, които ще пристигнат у нас специално за спектакъла.

 

Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок от 1 до 31 май, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени по куриер или върнати лично в централния офис на Eventim в София, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.

 

 

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ`2018:

С участието на Мария Илиева, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова – Нел, Георги Мамалев, Кетерина Евро, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова и други. Режисьор на мюзикъла Борис Радев.

 

Новата дати за ярко-комедийната и притегателно-вълнуващата история за Другарката певица Рени и компания са:

–  София – 23 октомври, зала Арена Армеец. Начало 20:30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

Ексклузивен медиен партньор: NOVA

С медийната подкрепа на: Darik radio, радио Зорана, Actualno.com, IWoman.bg, Dama.bg, Mediacafe.bg

Партньори на събитието: HAPPY Bar&Grill, OMV, книжарници Ciela.

Подобни публикации

Leave a Comment