23.05.2018 Dimitri Vegas & Like Mike Smash The House SOFIA

Dimitri Vegas & Like Mike

DJs №1 за 2015 година Dimitri Vegas & Like Mike идват за първи път в България със SMASH THE HOUSE SOFIA организирано от YALTA CLUB. На сцената ще се представят и Sunnery James & Ryan Marciano, DubVision & Runo.

3 дни до Dimitri Vegas & Like Mike Smash The House SOFIA

Dimitri Vegas & Like Mike са фламандско дуо за електронна музика, включващо братята Dimitri и Michael Thivaios. Те са от град Вилбрук, Белгия, и започват да правят музика заедно през 2007 година.

И двамата братя Тивайос правят първите си набези в DJ сетове и своя собствена музика още през тийнейджърските години. Свирейки в малки клубове в и около родния им град Вилеброек. Обаче едва след като и двамата са си направили собствено име, те всъщност започват да си сътрудничат достатъчно често, за да наложат собствена марка. Дмитрий е пътувал из цяла Европа  докато става резидент DJ в клуб Ibiza club Space през 2003 г. и се заселва в Занте, Гърция. Където често свири в топ клубове, включително Resident и The End. Междувременно Майкъл прави сетове в родната си Белгия. Първият им съвместен проект е, когато Дмитрий продуцира ремикса на Майкъл “Work That Body”. Това привлича вниманието на DJ Axwell, който поръча ремикс за неговия лейбъл.

Dimitri Vegas & Like Mike

Те бързо стават домакини за първи път на фестивала “Tomorrowland” през 2010. Събитието в Белгия е най-големият фестивал на електронната музика в света. Не е изненадващо, че те работят с Afrojack  и Nervo  и затварят отново фестивала през 2014 г. с помощта на Diplo и Steve Aoki.

Концерта е на 23 май 2018 година, от 19:30 часа в зала “Арена Армеец”. Цените на билетите са от 45 до 100 лева.

Подобни публикации

Leave a Comment