Горан Брегович готви шеметен спектакъл в София

Горан Брегович

Виртуозите от Софийска филхармония също ще се включат в уникалния концерт на голямата звезда на Балканите Горан Брегович в София. Световноизвестният музикант и композитор, който на 13 април (петък) ще представи в Арена Армеец новия си спектакъл “Три писма от Сараево”. Ще пристигне у нас за събитието и с най-популярния балкански бенд, а именно „Оркестъра за сватби и погребения“.

Под невероятния акомпанимент на 46-ма музиканти от Софийска филхармония, Горан Брегович ще докаже за пореден път защо е наистина велик музикант. С новия си невероятен шедьовър “Три писма от Сараево”. Впечатляващият спектакъл обединява християнските, еврейските и мюсюлманските музикални традиции. Той изпраща послание за мир и разбирателство. Уникалният проект е празник на културните различия и единство – посланието, което балканската звезда изпраща с композициите си.

Горан Брегович

В деня на концерта Горан Брегович ще зарадва родната публика и със специален подарък – Three Letters Live CD. Той включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно непосредствено преди да започне самото събитие след предоставен билет при влизане в залата.

Спектакълът на Горан Брегович с “Оркестър за сватби и погребения” и Софийска филхармония е на фаталния петък – 13 април 2018 г. от 20:00 часа в Арена Армеец. Билетите за концерта са на цени от 35 до 55 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Организатор e Moko Solution.

Горан Брегович

Подобни публикации

Leave a Comment