Новият албум на Лепа Брена е вече в България

Лепа Брена

Новият албум на иконата на балканската музика Лепа Брена е вече в България. Дискът, който носи името на една от песните в него – „Zar je vazno dal se peva ili pjeva“. Няма да бъде пуснат в продажба у нас. Единствените, които ще имат възможността да се сдобият със заветното CD, са присъстващите гости на предстоящото Best Of шоу на юголегендата на 23 март в Арена Армеец.

Лепа Брена

Както обеща Брена албумът, който се отличава с автограф и специален пръстов отпечатък на певицата, ще е специален жест за всеки, закупил билет за впечатляващия ѝ концерт у нас. Дискът ще бъде подаряван в деня на самото събитие срещу представен пропуск при влизане в залата. Непосредствено преди да започне дългоочакваното шоу, с което любимката на Балканите ще зарадва родните фенове.

На сцената в Арена Армеец заедно със сръбската дива ще излезе и синът ѝ Стефан Живойнович. Той ще изпълни както самостоятелни парчета, така и песен в дует с майка си. Преди началото на вълнуващия спектакъл в залата ще бъде излъчен и кратък биографичен филм. Проследяващ едни от най-важните етапи от живота на великата Лепа Брена.

Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 55 лева. Организатор на събитието е MOKO Solution.

Подобни публикации

Leave a Comment