Албена Денкова след Шампионска гала : Вълнувах се като на състезание

шампионска гала

Най-успешната ни състезателка по фигурно пързаляне Албена Денкова сподели емоциите си след края на леденото шоу Шампионска гала  в „Арена Армеец”.

Световната шампионка при танцовите двойки участва в Шампионска гала вечер на Краля на леда – Иля Авербух.

В шоуто на майстора на ледени спектакли се включиха и световноизвестни изпълнители и шампиони. Като Алексей Ягудин, Роман Костомаров и много други.

„Чувствам се прекрасно. Много съм щастлива, че съм тук. Вълнувам се изключително много, почти като на състезание. Защото наистина искам да представя най-доброто с Максим пред българските зрители”, каза Денкова след края на шоуто.

Шампионска гала

„Вдъхновява ни любовта на публиката и това, че все още имаме какво да покажем. Имаме идеи, интересни емоции, които искаме да изразим на леда и те да бъдат разбрани от зрителите. Всичко това ни коства изключително много труд, за да сме във форма на леда и да можем да се представим достойно”, допълни бившата световна шампионка.

Четирикратният световен шампион по гимнастика Йордан Йовчев изненада публиката, след като също взе участие в спектакъла.

„Миналата година пробвах и осъзнах, че ще ми е нужно много време, за да се задържа на кънките. Тук важното беше, че успяхме да покажем таланта на нашите млади състезатели. Впоследствие ще очакваме някакви резултати от тях и да развяват българския флаг. Аз ще ги очаквам в края на годината, очаква ни още едно предизвикателство и да направим нещо съвместно с тези звезди, които бяха тук”, сподели Данчо Йовчев след представлението.

Подобни публикации

Leave a Comment