12.03.2018 Водещи имена в спорта се включват в шоуто Шампионска гала тази вечер

шампионска гала

Леденото шоу  Шампионска гала е на Иля Авербух с участието на Албена Денкова и Йордан Йовчев

Тази вечер предстои бляскаво ледено шоу Шампионска гала  в Арена Армеец от 19.00 ч.

Спектакълът ще се проведе за първи път и е комбинация от акробатични номера и ледено шоу. Творческият замисъл е на режисьора Ила Авербух и съзвездие от олимпийски медалисти ще се включат в него.

“В шоуто ще се включат едни от водещите имена в световния спорт. Това са Алексей Ягудин, Татяна Тотмянина, Роман Костомаров, Оксана Костомарова, Максим Шабалин и още много световни и европейски олимпийски шампиони по фигурно пързаляне. Най-голямата атракция ще бъде спортната гимнастика – Владимир Беседин и Алексей Полищук. Данчо Йовчев няма да бъде на кънки, но той ще покаже друго много интересно. Албена Денкова ще бъде специален гост” – разказа Анжелина Георгиева.

“Редом с всички звезди, които идват от Русия, ние ще покажем нашето подрастващо поколение, което ще има шанс за изява пред такава голяма публика. Подготвили сме нетрадиционен номер на успоредка. Ще бъде страхотно – искаме да забавляваме публиката и се надяваме шоуто да се хареса”,  пък разказа спортистът Йордан Йовчев   

Най-успешната ни състезателка по фигурно пързаляне Албена Денкова отново е в България за шоуто на лед утре в зала Арена Армеец. Световната шампионка при танцовите двойки ще участва в Шампионската галавечер на Краля на леда –  Иля Авербух.

Подобни публикации

Leave a Comment