Заради огромния интерес Андре Рийо обявява втори концерт в София

Андре Рийо

 

След като билетите за първия концерт на Андре Рийо  се разпродадоха за по-малко от седмица. И „Арена Армеец“ се оказа тясна за неговите почитатели. „Кралят на валса“ обявява втора дата за концерт в София.

На 16 и 17 юни Андре Рийо и оркестер ще развълнуват Арена Армеец

Вторият концерт на знаменития холандски цигулар, организиран по покана на BG Sound Stage. Ще бъде в  зала„Арена Армеец“ на 17 юни, неделя. Билетите вече са в продажба.

ВСИЧКИ БИЛЕТИ И ЗА ВТОРИЯ КОНЦЕРТ ВЕЧЕ СА ПРОДАДЕНИ!

София е поредна спирка от световното турне на Рийо и неговия оркестър  „Йохан Щраус“.  World Arena Tour 2018, което ще премине през Европа, Мексико, Израел, САЩ, Аржентина и Австралия.

„Искам да благодаря на всички в България за изключително топлото посрещане! Повече от 30 години аз и моят оркестър „Йохан Щраус“ свирим навсякъде по света и сега сме много развълнувани да дойдем за първи път във вашата страна. Очакваме вече с нетърпение тези концерти и да видим българските си приятели да танцуват под звуците на нашите красиви валсове. Благодаря ви за подкрепата и за любовта!“

Хиляди фенове по цел свят, на петте континента, са влюбени в магнетичния микс. От валсове, филмова музика, опера, мюзикъли и забавни мелодии на Андре Рийо. И той със сигурност знае как да поднесе великолепно представление, включващо едновременно и романтика,  и изискан хумор. Неговите концерти привличат повече от 600 000 зрители годишно, което показва, че харизматичният артист е по-продаваем от суперзвезди като Мадона, Елтън Джон или Coldplay например.

Андре Рийо

Историята на Рийо е невероятна: „Маестрото на масите“ ( както го нарича Wall Street Journal ) е продал повече от 40 милиона CD и DVD-та. Отбелязал е 30 първи места в световни класации. Получил е над 500 платинени и три Британски награди за „Албум на годината”. Неговите албуми редовно се изкачват до топ 5 на Британските поп-класации, а видеата му достигат милиарди гледания в YouTube. Рийо има повече от 2, 9 млн. последователи във Facebook.  Неговият оркестър „Йохан Щраус“ е най-големият частен оркестър в света, като в състава му има музиканти от 13 различни националности.

Андре Рийо и неговият оркестър “Йохан Щраус“  ще свирят в София на 16 и 17 юни 2018г. в зала „Арена Армеец“.

Билетите за втория концерт са вече в продажба в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, билетен център НДК, както и онлайн от  www.eventim.bg и  www.andrerieu.com.

Запазете си най-добрите места за вечерта, която никога няма да забравите!

Схема на залата за  втория концерт на Андре Рийо:

Андре Рийо

Подобни публикации

Leave a Comment