18.04.2019 ГРИГОРИЙ ЛЕПС

ГРИГОРИЙ ЛЕПС

ЛЮБИМЕЦЪТ НА РУСИЯ ГРИГОРИЙ ЛЕПС С ГРАНДИОЗЕН ПЪРВИ КОНЦЕРТ В АРЕНА АРМЕЕЦ

Руската суперзвезда Григорий Лепс пристига у нас за своя първи грандиозен концерт. С който ще зарадва многобройните си фенове на 18 април 2019 г. в Арена Армеец. България е част от световното турне на изпълнителя. То е посветено на 55-годишниния юбилей на Лепс. Легендарният музикант, композитор и продуцент ще представи пред родната публика най-големите си хитове.  – „Я Счастливый“, „Зеркала“, „Лондон“, “Лабиринт”, “Водопадом”, “Ну и что”, “Плен”, а също и най-актуалните парчета от новия му албум. Билетите за паметното събитие са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 40 до 70 лева.

В музикалното си творчество легендарният руски певец от грузински произход комбинира поп и рок. А уникалното му присъствие на сцената и разпознаваемият тембър му печелят световна слава. Медиите дори сравняват вокалните умения на Григорий Лепс с тези на един от най-известните бардове на Съветския Съюз – Владимир Висоцки. На когото той посвещава албума “Второй”.

Придобил слава след навършване на 30 години, лошото момче на Русия записва едни от най-големите си хитове съвместно с плеяда от звезди. Сред  които изкусителната Ани Лорак, като съвместната им песен “Зеркала” има било 100 мил. гледания в сайтовете за видео споделяне.  На подобен огромен интерес се радват и парчетата, създадени в колаборация с Тимати, Максим Фадеев, Валерий Меладзе, Стас Пьеха, Ирина Аллегрова и други.

С безброй концерти и стотици престижни отличия и признания зад гърба си, Григорий Лепс е истинска знаменитост в Русия. Кариерата му включва още и участие като жури в музикалния риалити формат “The Voice”. Една от най-близките му приятелки е самата Алла Пугачова. Двамата често са канени за водещи на най-престижните конкурси и културни събития в страната.

Григорий Лепс – Я Счастливый:

https://www.youtube.com/watch?v=H2ep_AsAoYo

Първият голям концерт на Григорий Лепс у нас е на 18 април 2019г.  в Арена Армеец. Билетите за шоуто са на цени от 40 лв. до 70 лв.. Могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Организатор e Moko Solution.

Схема на залата за концерта на Григорий Лепс:

Григорий Лепс промяна

Подобни публикации

Leave a Comment