Софи Маринова прати публиката да си ляга с „Шушана“

Софи Маринова

С екзистенциалния въпрос „Къде е Шушана?“ започна и завърши концерта на Софи Маринова в „Арена Армеец“ . Наско Ментата изпя кръчмарския си шлагер първо като подгряващ, а после и като импровизирана част от бисовете. Публиката, която бе рехава, но пък викаше като за цял стадион, буквално полудя. Юбилейният лайв на ромската перла като цяло мина под знака на вариетето. Като започнем от коктейлните маси за ВИП-гостите пред сцената, минем през избора на Драго Драганов за водещ и стигнем до тежката артилерия от танцьори. Които се прескачаха на сцената с оркестър „Кристали“ и Етрополска духова музика.

Сред гвоздеите на вечерта бе изпълнението на „Стари рани“ в дует с Лоренцо. Сина на Софка изпя своята „Атака“ и представи нова песен премиерно. Чието заглавие никой не запомни (хората на терен бяха по-заети да правят вертолети с ръцете си и да подсвиркват като на футболен мач). Устата, който в продължение на 10 години генерира доста хитове със Софи и феновете не на шега взеха да ги наричат „новия дует „Ритон“, се включи за „Бурята в сърцето ми“.

Софи Маринова

След ударната серия от мелодии за кючек и още нещо като „Телефони“, „Кристали“ отстъпиха сцената отново на Софи, която запя „Даньова мама“. След прочувственото изпълнение Фики Стораро й поднесе цвете, а тя го изпрати с репликата: „Фики, батенце, и ти пееш прекрасно такива песни!“.

Между класики като „Бели ружи“ и „Единствен мой“ Софка благодари на бившите си продуценти Виктор и Ненчо Касъмови. С които работеше над десетилетие, както и на своя Лоренцо. „Наричам го рожба и приятел, че ако кажа дете се сърди.“, намигна от сцената Маринова.

Подобни публикации

Leave a Comment