Остават по-малко от 250 билета за концерта на Шарл Азнавур

Шарл Азнавур

Остават по-малко от 250 билета за концерта на Шарл Азнавур , който ще се проведе на 30.11.2017 година в зала “Арена Армеец”.

Шарл Азнавур пристигна на VIP терминала на летище София в прекрасна кондиция.

Легендарният френски композитор и певец от арменски произход бе посрещнат от посланика на Армения у нас Армен Саргсян.

Азнавур ще пее на 30 ноември в зала “Арена Армеец”. За своя четиридневен престой у нас, който започна от (28 ноември и ще продължи до 1 декември) певецът ще е придружен от най-близките си хора, между които сина му Никола Азнавур и неговата съпруга.

 Природно отгледани плодове и зеленчуци. Различни видове риба и морски деликатеси, нашумели със здравословните си качества варива като чия и киноа. Екзотични ядки са сред предпочитаните от Азнавур продукти, които ще влязат в специалното му четиристепенно меню, подготвено от личния му готвач. Артистът е поръчал и обилно количество натурално българско кисело мляко.  С коментар, че това е една от храните, които поддържа добрата му форма от години.

 Шарл Азнавур

За четиридневния престой на Азнавур у нас са планирани няколко специални събития. На тях той ще се срещне с дипломати, бизнесмени, общественици, хора на изкуството и културата, както и с президента Румен Радев. Те добавят, че 93-годишният крал на френския шансон има желание да се докосне и до местния културен и обществен живот.

Шарл Азнавур, познат като един от най-галантните джентълмени и почитател на хубавия живот, споделя още, че с нетърпение очаква да се запознае с популярните дами, които ще бъдат гости на специалните събития, защото е чувал не една легенда за красотата и изяществото на българките.

Концертът на 30 ноември е част от световното турне на звездата, което ще е и последно за кариерата му — неговото голямо “Сбогом” със сцената. От София певецът заминава за Виена. После се завръща в родната си Франция, където са планирани повече от 10 концерта. Турнето ще завърши в Москва.

Схема на залата за концерта:

Шарл Азнавур

Подобни публикации

Leave a Comment