ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С GARANTI KOZA Sofia Open

DIEMA XTRA Sofia Open

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С GARANTI KOZA Sofia Open

Феновете на тениса ще имат възможност да спечелят повече от 100 награди от организаторите на третото издание на турнира Garanti Koza Sofia Open.

 

 

Първата игра вече стартира, като участниците играят за 3 покани за VIP ложата за финалите на АТП в Лондон за 12, 13 или 14 ноември. В заключителния турнир сред 8-те най-добри през сезона при мъжете за първи път ще играе българин . Победителят в Garanti Koza Sofia Open 2017 Григор Димитров. Той вече е №6 в световната ранглиста. Интересът на българските фенове към възможността да подкрепят на живо Григор в Лондон е огромен. Още със стартирането на играта в социалните мрежи на Sofia Open.

Останалите финалисти в Лондон са Рафаел Надал, Роджър Федерер, Александър Зверев, Доминик Тийм, Марин Чилич, Давид Гофен и Джак Сок. Финалният за сезона турнир стартира на 12 ноември.

GARANTI KOZA Sofia Open


Спечели покана за #VIP ложата по време на #NittoATPFinals 2017, London
На 8 ноември трима от Вас имат шанса да спечелят от #GarantiKoza #SofiaOpen 2018 покана за VIP ложата по време на Nitto ATP Finals 2017 London – за 12, 13 или 14 ноември! *
За да участваш в жребия за наградата:
• Отговори в коментар на публикацията на въпроса „Кои 4-ма играчи са участвали на финалите на Garanti Koza Sofia Open съответно през 2016 и 2017?”


• Сподели публикацията на стената си във Facebook.
• Изпрати в лично съобщение до страницата ни трите си имена, адрес по лична карта и телефон за обратна връзка.
• В играта имат право да участват лица над 18-години.
На 8.11.2017г. ще обявим победителите на страницата на Sofia Open във Facebook и ще се свържем с инструкции как и откъде да получат наградата си.

*Наградата се получава на място в зала O2, Лондон. Наградата включва само и единствено поканата. Самолетни билети и нощувка не се поемат от Garanti Koza Sofia Open.

КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!

 

GARANTI KOZA Sofia Open https://www.facebook.com/sofiaopen.bg

Предстои да бъдат обявени игри също за:

-8 билета за двама за VIP ложата на Garanti Koza Sofia Open 2018

-Билети за всеки от дните на турнира

-3 хвърляния на монета преди мач, заедно с билет за турнира за съответния ден

И още много игри за феновете

Григор Димитров вече обяви чрез специално послание към българските фенове, че ще се завърне у дома и за Garanti Koza Sofia Open 2018, за да вземе още една титла с помощта на екзалтираната родна публика.

Третото издание на турнира Garanti Koza Sofia Open ще се проведе от 4 до 11 февруари 2018 г. в „Арена Армеец“. Билетите са в продажба. Пропуски може да купите онлайн от eventim.bg и в мрежата в цялата страна – на касата на „Арена Армеец“, в билетния център на НДК и на касата с удължено работно време в The Mall в София, в бензиностанции OMV, Orange, „Технополис“, Usit Colours и в Български пощи.

 

Подобни публикации

Leave a Comment