14.04.2018 45 години вокална група Тоника

група ТОНИКА

Тоника Домини празнува юбилей с мащабен концерт и Симфоничния оркестър на БНР. Грандиозният мега спектакъл е на 14-ти април 2018 в Арена Армеец.

45 години вокална група ТОНИКА промяна

Любимото трио на всички българи Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова от „Тоника Домини“, и организаторите от City Entertainment, обявяват юбилеен концерт на групата, който ще се състои на 14 април 2018г. в зала „Арена Армеец”, София.

Тоника

С мащабното събитие ще бъдат отбелязани 45 години  на сцена вокална група „Тоника” и 35 години група „Домино”.

Двойна годишнина и любовта на хората са основните причини „Тоника Домини” да организират юбилейния концерт и да зарадват всички свои почитатели.

За пръв път на сцената на „Арена Армеец“ групата ще изпее над 20 от емблематичните си песни. Надживели времето си с нов аранжимент в акомпанимент на Симфоничния оркестър на Българското национално радио.

В 2-часовия  мега спектакъл ще се включат и някои от най-големите звезди на България. А първата обявена гост звезда е  Нели Рангелова.

 

„Щастливи сме, да се срещнем отново с нашата публика и то с такъв двоен повод. Няма по-голяма радост от искрите в очите на нашите почитатели!” – споделя от групата.

Билети за концерта на „Тоника Домини“ могат да бъдат закупени на Eventim, а първите  200 щастливци ще получат и специална изненада – диск с автограф.

Цените на билетите са от 30 до 60 лева. Билети с 10 лева отстъпка ще се продават само до 11.09.2017 година.

Тоника

Подобни публикации

Leave a Comment