30.09.2017 ЛУДА НАДПРЕВАРА

ЛУДА НАДПРЕВАРА

 

Гала вечер на гладиаторските игри,  ЛУДА НАДПРЕВАРА ,  със зверски автомобили, опитващи се да оцелеят в една брутална и безмилостна надпревара за първи път под купола на Арена Армеец!

Невероятен спектакъл, зрелище за сетивата, мирис на бензин и много адреналин.

Цели четири събития ще включва тазгодишният сезон на ЛУДА НАДПРЕВАРА. В три от уикендите – в София (27-28 май), в Криводол (8-9 юли) и в Бургас (5-6 август) са предвидени по две битки за всеки от дните.
За финала, който ще бъде организиран на закрито в столичната зала “Арена Армеец” на 30-и септември, ще има само едно “меле”. Първата Луда надпревара беше проведена в столичния квартал “Люлин” през миналата година. Сериозният интерес към събитието мотивира организаторите да подготвят не един, а няколко старта на разрушението през 2017г.
Срещу 200 лв. желаещите да се включат в голямата блъсканица ще могат да го направят с предоставен от организаторите автомобил със защитна конструкция в купето. “Скраперите” са оформени като отделни герои. Всеки от тях ще може да “възкръсва” за следващ старт, използвайки друг автомобил за база. В двудневната надпревара само през първия ден ще участват 40 коли от различни модели. Като всяка една от тях е с тематичен образ и име. Така някой от най-атрактивните “кандидат-тоталки”, като Зайо кар, Танк Т-34, Бойния кораб или Машината на времето, ще оберат овациите на най-верните си фенове.

ЛУДА НАДПРЕВАРА

Сезонът започва с грандиозен двудневен ТЕАТЪР НА РАЗРУШЕНИЕТО. В който всеки може да вземе участие. В надпреварата аматьори и професионални авто-гладиатори ще се борят в епична битка за първото място.
Ден първи: събота, 27 май
Отваряме в 12:00. Всеки, влязъл по-рано, може да участва в “Луда надпревара” с лодки. Надбягване със зорб топки, стена за най-смелите катерачи, както и да се снима с чудовищните автомобили. А за най-малките и не толкова малките ще има надуваем замък, батут и водни топки.
В 16:00 изпълнителите Иги Андроновски и Слав ще открият тазгодишния ТЕАТЪР НА РАЗРУШЕНИЕТО. Водещият на събитието Боби Турбото ще представи 40-те атрактивни тематични автомобилa, предоставени от “Луда надпревара” за всеки непрофесионалист, желаещ да участва и записал се предварително на ludanadprevara.com.
Ден втори: неделя, 28 май
В 12:00 часа, отваряйки врати с атракциони за малки и големи, можете да се насладите на загрявката на участниците, атрактивно каране на мотори и други забавления за малки и големи.
Големият сблъсък на титаните започва в 16:00 часа. Тогава авто-гладиатори със собственоръчно подготвени и модифицирани автомобили ще изразят себе си. С умело шофиране и индивидуален дизайн на автомобила в надпреварата кой ще остане последен на ход. Ще има брутални сблъсъци и разтърсващ екшън!  Ще бъдете заредени с невероятни емоции и от атрактивното каране на мотоциклети.

Вече всеки един от вас може да стане участник в най-щурото шоу “Луда надпревара”, като избере един от трите варианта:

Вариант 1: Срещу таксата само 300 лв. сега участниците получават подготвен и модифициран автомобил. С който да премерят сили със своите съперници. Като всеки подготвя тактика и стратегия как да остане на ход и да покаже завидни шофьорски умения. Но не се заблуждавайте: целта е да се избягват удари, а последният останал на ход ще стане най-добрият автогладиатор на “Луда надпревара”.
Вариант 2: Най-добрата реклама. Участвай с предварително избран от теб автомобил, предоставен от нас, с възможност за брандиране по твой избор и спечели предметна награда.
Вариант 3: Участвай със собственоръчно подготвен и модифициран от теб автомобил в битката на професионалистите. Където всеки ще изрази себе си с нестандартната визия на автомобила си. Бъди последният останал на ход и спечели 2000 лв. за първо място.
ЛУДА НАДПРЕВАРА

Подобни публикации

Leave a Comment