25.11.2017 ШАМПИОНСКА ГАЛА – Ледено шоу на Иля Авербух с Албена Денкова и Йордан Йовчев

На 25 ноември 2017 г. зала АРЕНА АРМЕЕЦ ще се превърне в бляскава ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР на звездите, включвайки съзвездие от Олимпийски и златни медалисти по фигурно пързаляне. Сред тях и българската легенда, шампионката по фигурно пързаляне – Албена Денкова и двукратният олимпийски медалист по гимнастика Йордан Йовчев.

 Шоуто, с начален час 19.00, е творчески замислено от режисьора Иля Авербух. Той ще ни представи оригиналната си интерпретация от ледено, цирково, акробатично шоу и гимнастика.

Участници

В „ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР“ ще участват световноизвестни изпълнители и шампиони по фигурно пързаляне:  Алексей Ягудин, Татяна Тотмянина, Роман Костомаров, Максим Маринин, Оксана Домнина, Максим Шабалин, Мария Петрова, Алексей Тихонов, Максим Ставийски, Маргарита Дробязко, Повилас Ванагас, Елена Леонова, Андрей Хвалко.

В допълнение на изключителния звезден състав от артисти, проектът включва още: театрални и циркови артисти, въздушни и ледени акробати и водещи солисти. Всичко това с добавка на невероятно светлинно шоу.

 „ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР“ ще бъде представена за първи път в България. Оригиналната сцена представлява комбинация от ледена пързалка. Върху нея световноизвестните звезди на лед ще представят фрагменти от най-добрите си многобройни представления през годините. Ще има и втора, акробатична сцена. На нея паралелно с фигуристите група гимнастици от школата на двукратния олимпийски медалистЙордан Йовчев. Те ще изиграят своите акробатични композиции едновременно с колегите си на леда.

Комбинацията и синхронът между гимнастическите изпълнения и фигурното пързаляне е изключително оригинална идея, която българските зрители ще видят за първи път.

Трупата на Иля Авербух, остави у нашата публика незабравими емоции и спомени и с „ледения“ мюзикъл – “Кармен” .

Шоуто е подходящо за цялото семейство.

Билети, както и семейни за шоуто с дата 25 ноември, може да закупите в мрежата на Eventim.bg и партньорските вериги с 10 % отстъпка от всички ценови категории до 01.09.2017г.

За колективни поръчки (над 10 билета) се насочете към офиса на Жокер медиа, тел:(+359) 2 9654 335 и (+359)889 329 696.

Схема на залата за ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР

 

Facebook: Joker Media Entertainment

Подобни публикации

Leave a Comment