05.10.2017 АЛ БАНО И СОФИЙСКА ФИЛХАРМОНИЯ

АЛ БАНО

ИТАЛИАНСКАТА ЗВЕЗДА АЛ БАНО И СОФИЙСКА ФИЛХАРМОНИЯ СЪС СПЕЦИАЛЕН КОНЦЕРТ В АРЕНА АРМЕЕЦ

Класикът на италианската музика Ал Бано пристига у нас с новия си голям и впечатляващ спектакъл на 5 октомври в столичната Арена Армеец. Един от най-великите музиканти в света ще излезе на сцената, подкрепен от  виртуозите от Софийска филхармония. Той ще представи всичките си големи хитове – „Felicità“, “Libertà”, “Sempre sempre”, “Sharazan”, “Nostalgia Canaglia”. Билетите за вълнуващото събитие са на цени от 40 лв. до 70 лв. и вече са в продажба в мрежата на Eventim.

 

Освен вечните класики на мега-звездата, публиката в най-голямата зала у нас ще чуе още и новите хитови песни на Албано Каризи. Те са част от двойния му албум “Di rose e di spine”. В него сa включени  всички незабравими класики. С тях любимецът на Италия е участвал в престижния фестивал в Сан Ремо между 1968 и 2017 г . Така родната публика ще се потопи в уникалната атмосфера на любимата си музика. На фона на красив музикален акомпанимент в една незабравима вечер.

Ал Бано

Музикална икона, най-продаваният изпълнител от 80-те години до момента. Заедно с Ромина Пауър и част от един от най-известните дуети в света. Автор на книги, производител на вино, ценител на живота – Ал Бано е всичко това и много повече. С уникалния си тембър, завладяващо присъствие на сцена и в музикален акомпанимент на музикантите от Софийска филхармония. Тази есен певецът – символ на италианската музика ще докаже за пореден път защо е наистина велик музикант.

 

Италианската звезда Ал Бано и музикантите от Софийска филхармония ще изнесат един специален концерт в зала Арена Армеец на 5 октомври от 20:00 ч. Билетите са на цени от 40 до 70 лв.  Могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Организатор на събитието е MOKO Solution.

Схема на залата за концерта на АЛ БАНО:

АЛ БАНО

Подобни публикации

Leave a Comment