16.03.2017 СЕСА втори концерт

CECA

CECA ОБЯВИ ЕКСКЛУЗИВЕН ВТОРИ КОНЦЕРТ В СОФИЯ

 

След като билетите за концерта на СЕСА на 17 март в София бяха изкупени цели 60 дни преди събитието. Мегазвездата на балканската сцена обяви още едно извънредно шоу у нас. Датата на ексклузивния втори концерт е 16 март.  Мястото – отново „Арена Армеец“.

Удивена от любовта на българите и изключително впечатлена от темпото, с което първото й събитие бе разпродадено. Кралицата на Балканите реши отново да почете и зарадва многохилядните си фенове у нас. Така всички почитатели на легендата, които не успяха да се сдобият с билети за шоуто на 17 март. Ще имат уникалната възможност да го направят на 16-ти и да чуят на живо любимата си певица.

СЕСА

И това не е всичко! СЕСА отново ще подари на всеки, закупил билет за втората дата – 16 март, CD с най-новия й албум „Autogram“, който не се разпространява в търговската мрежа у нас.

Звезда от световна величина, с две дати, една след друга, в най-голямата зала у нас – това несъмнено е прецедент в музикалната история на страната ни.

 

Втората дата за концерта на CECA е на 16 март 2017 г. в зала „Арена Армеец“.  Начало – 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

 

Организатор на събитието е Moko Solution.

Схема на залата за концерта на CECA 16.03.2017:

CECA

Подобни публикации

Leave a Comment