22.02.2017 Левски – ЦСКА волейбол

ЛЕВСКИ - ЦСКА

Уважаеми зрители, за вашето по – приятно гледане на волейболната среща ЛЕВСКИ – ЦСКА в Арена Армеец. Организаторите условно са разделили залата на две зони. Синя и червена, съответно за феновете на ВК Левски и на ВК ЦСКА. Препоръчваме на феновете на Левски за купуват и заемат трибуните на секторите А и В за които ще се ползва входа В1 (от страната на паркинга), а феновете на ЦСКА да купуват и заемат трибуните на секторите С и D, за които ще бъде отворен входа D1 (от страната на колелото на бул. Цариградско шосе).

Семейни билети за ЛЕВСКИ – ЦСКА

За феновете и на двата отбора има обособени блокове, съответно в секторите А и С, за които могат да се купуват семейни билети, от отделното събитие, видимо на сайта продаващ билети.

Популярните актьори Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев ще бъдат водещи на специалната програма, която започне около 18 часа, като DJ ще се грижи за доброто настроение на зрителите, докато заемат местата си в залата. Емблематичните актьори ще се появят около 18,20 ч, за да приветстват феновете. Малко след това на специално изградена сцена ще забие една от най-младите рок банди в страната Bloodrush.

След това идва ред на „Мача на звездите“, в който ще участват легенди на „Левски“ и ЦСКА и популярни лица, които симпатизират на двата отбора.

Малко преди да излязат на игрището  състезателите на „Левски София“ и ЦСКА, зрителите ще видят още едно музикално изпълнение на Кристиан, който ще представя България в „Евровизия“.

Sport Depot, ще предостави по три официални фланелки на феновете. Победителите ще бъдат изтеглени в томбола с билетите. Отделно първите 20 привърженици на домакина „Левски София“, които са загупили семейни билети, ще получат фенска фланелка на „сините“. Друга основна атракция е играта със зрителите по трибуните – Kiss Cam.

Цените на билетите са както следва:

  1. Фензони (сектори В и D) – 10 лв.
  2. Ученици и пенсионери – 5 лв.
  3. Семейни билети в сектори А и С
  • Родител с едно или две деца (с осигурени места) – 15 лв.
  • Двама родители с едно или две деца (с осигурени места) – 20 лв.
  1. Стандартна цена в сектори А и С – 15 лв.

Нека напълним Арена Армеец и направим един истински празник на волейбола.

 

Подобни публикации

Leave a Comment