03.06.2017 50 Години Щурците

щурците

Щурците отбелязват 50 години в „Арена Армеец“

Любимите на няколко поколения Щурците ще се съберат с бивши членове на групата, гост музиканти и приятели, с които над 3 часа ще свирят по струната на сърцата на многобройните си почитатели.
Под надслов „50 години „Щурците“ Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, заедно с Иван Лечев, Славчо Николов, както и цялата група „Фондацията“, ще спрат времето и ще извадят от него всички онези мелодии, които са му дали вкуса и са оставили следа. В концерта ще участват и бившите членове на „Щурците“, както и групите „Д2“, „Тангра“ и „Б.Т.Р.“. Те ще свирят както свои парчета, така и хитове на легендарните музиканти.

Пеци Гюзелев

Сантиментален и трогателен момент на сцената ще бъде виртуалното присъствие на Пеци Гюзелев. Той почина преди 3 години. Непрежалимият китарист ще се включи от екраните в залата и ще свири заедно с колегите си. В памет на Пеци „Щурците“ ще изпълнят няколко емблематични песни заедно с него. Сред които ще е вечният им хит „Клетва“. Три мащабни екрана в залата, както и звук, и осветление на световно ниво. Ще превърнат концерта-спектакъл в незабравимо преживяване за многохилядните почитатели на групата. „Щурците“ ще отправят и специално послание към няколкото поколения, които живеят с тяхната музика и които ще се срещнат пред тяхната сцена.

Билети на сайта на TIKCETPORTAL на цени от 25-50 лева.

Схема на залата за концерта на Щурците:

щурците

Подобни публикации

Leave a Comment