16.05.2017 EUROPE

EUROPE

EUROPE ЗАБИВАТ В СОФИЯ НА 16 МАЙ 2017

 

Култовите шведи от EUROPE включиха България в своето турне „The Final Countdown“ и за първи път ще свирят в „Арена Армеец“

Europe се завръщат в България. Пет години след последната си визита в София, рок легендите се завръщат в столицата. Повод за визитата е техният 30 годишен юбилей. Него те отбелязват с турнето – „The Final Countdown“.

Организатор на концерта в София е Bulgarian Live Music. Компанията беше организатор на Kavarna Rock между 2013-а и 2015-а година. „За нас е чест, че Europe включиха България в турнето си. Последната им визита в София беше преди 5 години и сме сигурни, че феновете им ги очакват, особено сега, когато за първи път ще свирят в „Арена Армеец“, споделят от Bulgarian Live Music.

 

Europe остава любима банда на многобройните българските фенове. Шведските рокаджии познати не само с колосалните си хитове, но и с факта, че остават в крачка със съвременното звучене, участвайки като хедлайнер на някои от най-големите фестивали. Сред едни от най-големите им хитове са Carrie, Rock the night и разбира се –  The Final Countdown, който е с над 270 милиона гледания в Youtube. Автор на повечето песни е вокалистът на групата Джоуи Темпест. Europe са продали над 23 милиона албума в цял свят.

 

Билетите са вече в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, на касите на OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, на цени от 60 лева (терен), 70 и 80 лева (седящи). Организаторите пускат първите 200 билета от терен на промоционална цена от 50 лева.

СХЕМА НА ЗАЛАТА ЗА КОНЦЕРТА

EUROPE

Подобни публикации

Leave a Comment