КОНЦЕРТЪТ VIVALDIANNO С НОВА ДАТА

VIVALDIANNO

Грандиозният и единствен по рода си 3D концерт със световноизвестни музиканти  VIVALDIANNO ще се проведе на 19 март 2017, вместо на 9 декември 2016, както първоначално бе обявено. Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на две от основните звезди в спектакъла. Виртуозите обещават да се реваншират на родните меломани с още по-впечатляващо шоу. Страхотни светлинни ефекти и много музикални изненади.

Закупените билети за VIVALDIANNO с дата 9 декември 2016 г. важат за новата дата 19 март 2017 без презаверка. Тези, които желаят да върнат билета си могат да го направят в срок до 15 януари 2017.  Сумата ще им бъде напълно възстановена. Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Билетите, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim. Сумата по кредитната карта се възстановява до 14 работни дни.

VIVALDIANNO

VIVALDIANNO ще запознае българската публика с необикновената съдба на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди по нов и вълнуващ начин чрез умело вплитане на класическа музика с модерни елементи. Визуалните 3D ефекти и светлинното шоу допринасят за цялостното разтърсващо усещане. Концертът, който предизвика огромен интерес у нас още с обявяването си, събира на една сцена интернационалната сензация Тина Гуо, виртуозният цигулар Ярослав Свечени, талантливият композитор Майкъл Дворжак и още много звези.

 

Спиращото дъха шоу VIVALDIANNO ще се проведе в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution.

Подобни публикации

Leave a Comment