Истерия за билети за мача на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Интересът към мача на Кубрат Пулев със Самюел Питър в “Арена Армеец” е огромен. Вече са продадени над 8000 билета като  близо 3000 билета бяха разграбени само за пет часа. Продажбата на пропуските стартира в петък следобед. Засега билети могат да се купуват само в мрежата на Eventim. Останаха билети на цени от 90 лв.  до 300 лв. за най-хубавите места в залата.

билети за мача

Отпечатани са 14 000 талона, 2000 от тях са отделени за официални гости.  Срещата на Кубрат Пулев с Нигерийския кошмар е на 3 декември, като галавечерта започва от 19.00 ч. Боят ще е първи в професионалната кариера на Пулев на родна земя. За последно той боксира пред българска публика през 2009-а, когато беше още аматьор.

Собственикът на промоутърската компания „Зауерланд“ – Вилфрид Зауерланд, заведе Кубрат Пулев на вечеря в Берлин. С тях беше и световният шампион в категория лека-средна във версия WBC Джак Кулкай. Еквадорецът, който има немско гражданство, е представляван от същата мениджърска компания и е сред близките приятели на Кобрата.

 

схема на залата за мача на Кубрат Пулев

кубрат пулев

Подобни публикации

Leave a Comment