22.11.2016 15 ГОДИНИ ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА

Концерт телевизия Планета

Най-дългоочакваният концерт по случай рождения ден на най-гледаната българска музикална телевизия в България – Планета, ще бъде на 22 ноември в най-голямата концертна зала в страната – “Арена Армеец” в София.

Събитието ще бъде грандиозно и с много изненади, които ще отбележат успешния път на музикалната медия вече 15 години. 15 години – изпълнени с много хитове, 15 години – многобройни музикални срещи с почитателите на попфолка, 15 години – безрезервна любов и подкрепа от страна на феновете не само в България, но и далеч зад нейните предели.

Телевизия Планета в Арена Армеец

На сцената на “Арена Армеец”, на 22 ноември, ще се изявят звездите на музикална компания “Пайнер”, за да представят най-големите си хитове. Акцент ще бъдат актуалните проекти през годината, но няма да липсва и букет от вечните хитове в жанра. И този път звездите ще бъдат подкрепени от голям оркестър, както и от няколко балетни формации. Повече от три часа ще властват шоуто, специални сценични ефекти и много добро настроение.
Най-нетърпеливите почитатели на попфолка вече могат да се снабдят с билети за спектакъла в мрежата на eventim.bg, за да изберат най-добрите места, в непосредствена близост до своите любими изпълнители. А звездите на телевизия “Планета” вече работят усилено за своето представяне, с което ще изненадат и впечатлят публиката.

Схема на залата за 15 ГОДИНИ ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА

15 г телевизия планета

Подобни публикации

Leave a Comment