Godsmack ще забият утре 30.03.2019 , остават 200 билета в продажба

godsmack 2019 sofia

30 март 2019 г . е дата за концерта на Godsmack в София. Съли Ерна и компания ще свирят в зала “Арена Армеец”. Вече няма места за правостоящи, а последните билети (с цена 80 лв.) на трибуни вече се изчерпват. София е предпоследния град с дата от европейското турне. То представя и последния албум на групата – When Legends Rise – седмият поред и първи от 4 години насам.

Bulgarian Live Music работят по изискванията на музикантите. Сред желанията на гостите са специална стая за масаж, както и отделна стая за срещите с феновете, закупили VIP пакет от сайта на групата. Godsmack и екипът ѝ ще наблегнат на здравословната храна – фрешове, салати, супи и плодове са сред основните изисквания. Специално за Съли Ерна организаторите ще предоставят отбрано червено вино, което вокалистът обича да добавя към вечерята.

Най-значимото изискване за групата е да разполага със стая, оборудвана с музикални инструменти. По време на своя престой в столицата рокаджиите ще репетират и ще имат възможност да записват демота в задължителните творчески часове, които си отделят на всяка дестинация от турнето. “Най-добрите парчета се раждат на път, затова винаги групата има стая за репетиции. Често момчетата записват и идеи за нова музика”, споделят от екипа на бандата.

30.03.2019 GODSMACK

Концертът трябваше да е на 27 ноември 2018 година, но заради трагичната смърт на сина на китариста Тони Ромбола цялото европейско турне бе отложено. Още когато обявиха за промяната, от бандата съобщиха, че закупените вече билети ще важат и за новите дати навсякъде в Европа. След Букурещ Godsmack ще се продължи тура в Северна Америка.

Godsmack

„Godsmack отдавна заслужиха мястото си сред най-големите рок групи в света и за нас е чест, и привилегия да организираме първия им концерт в София. Освен песни от най-новия албум, феновете ще чуят и всички най-големи техни хитове, превърнали ги в групата, която са сега“, разказва Алекси Калев от Bulgarian Live Music.

Подобни публикации

Leave a Comment

Времето през което е активна проверката за човек е 5 минути, след като изтече трябва да презаредете CAPTCHA.