24.10.2024 Нова дата за концерта на Цеца!

Цеца нова дата

Fresh Music и радио Веселина уведомяват всички, че концертът на грандамата на сръбската музика Цеца Ражнатович се измества с два дни по-рано. Новата дата е 24 октомври /четвъртък/. 
Причината за промяната е ангажиментът на Национална спортна база, която управлява зала Арена София, да съдейства за безупречната организация на изборния процес и предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Тогава в най-голямата спортна зала на България ще работят две от районните избирателни комисии. 
От НСБ поднасят извинение за причиненото неудобство! Благодарят предварително на всички почитатели на Цеца, които са закупили своите билети за нейния концерт.
Закупените вече билети за концерта са валидни без презаверка.

23.11.2024 Теа Таирович

Който няма да може да посети концерта на новата дата може да заяви връщане на билети и възстановяване на заплатени суми. Това трябва да се случи в срок най-късно до 12.09.2024 г., 23:59 часа включително. Заявките за връщане може да изпращате на office@epaygo.bg, ще бъдат обработени в рамките на 10 работни дни след тази дата.

26.10.2024 Цеца Величкович отново избра България

След 12.09.2024 г. заявки за връщане на закупени билети за концерта и възстановяване на суми на посочения по-горе мейл няма да се приемат и обработват.

След 12.09.2024 г. за повече информация може да се свържете с Организатора: nelly.radionova@gmail.com

Подобни публикации

Leave a Comment