30.08.2024 Armin Van Buuren – информация за посетители

ARMIN VAN BUUREN

Armin Van Buuren идва в София за експлозивно шоу на 30 август. Очакваме те с голямо нетърпение в компанията на Bobe, Youna, Avalan Rokston, Mees Salome и, разбира се, Армин :), а в публикацията по-долу сме събрали всичко най-важно за твоето невероятно прекарване

програма

Вратите на зала “Арена София” отварят в 17:30ч. Всички посетители следва да влязат през вход Б0, независимо от закупения от тях билет. Посетителите с VIP достъп ще бъдат допълнително насочени след вход в залата.

VIP измиване на лек автомобил, плюс току-що изпечена пица, от Автомивка Grillo, намалено от 54 лв. на 27 лв.

Можете да влезете по всяко време след отварянето на вратите. Имайте предвид, че препоръчваме да дойдете възможно най-рано. Най-голяма част от посетителите идват между 19:00 и 21:00ч. Ако можете да пристигнете преди този час, ще намалите значително времето за достъп до зоната на концерта.

30.08.2024 ARMIN VAN BUUREN

Припомняме, че концертът е с променена локация. Шоуто ще се проведе в зала “Арена София”, вместо на столичния колодрум. Програмата се удължава с няколко часа, а сетът на Armin Van Buuren ще продължи до около 02 сутринта.

Екзотично хапване за вкъщи! Суши сет с 56, 68 или 128 хапки, намалено от 41 лв. на 27 лв.

билети и обща информация

Можете да закупите билет за събитието онлайн от Ticket Station, както и на място. Лица до 10 години включително (не навършили 11г.) влизат безплатно само в зони на нашите събития, маркирани като “Стандартен достъп” и само ако са придружавани от родител с редовен билет. Не се осигурява безплатен достъп до VIP зона или друга специализирана зона, независимо от възрастта на посетителите.

Подобни публикации

Leave a Comment