21.08.2024 Амиго Северозапад с победа в Шампионската лига

амиго-северозапад-футзал

Амиго Северозапад постигна значима победа в първия си мач от квалификациите за Шампионската лига по футзал. След като се наложи с 3:1 над Фиорентино от Сан Марино в зала “Арена София”.

Тази важна победа постави българския отбор в равенство с лидера Минерва в класирането. Като и двата тима имат по три точки след първите мачове.

Цветелин Добричов бе звездата на срещата, като отбеляза всичките три гола за Амиго Северозапад. Той се разписа в третата и 18-та минута, като първоначално осигури комфортна преднина за българския клуб. След като Алесандро Мори отбеляза за Фиорентино в 28-та минута, Добричов завърши своя хеттрик след още половин час игра, осигурявайки крайното 3:1.

Отборът на Амиго се включва в инициативите по случай “10 години Футбол с кауза” и всички приходи от продадените билети ще отидат в помощ на 16-годишната Радост Жечкова и 7-годишния Мартин Димитров, които се борят с ковани заболявания, за които можете да откриете повече информация както на страницата на “Футбол с кауза” във Facebook, така и в платформата https://pavelandreev.bg

Нека заедно застане до Радост и Марти и да докажем, че спортът обединява!

Подобни публикации

Leave a Comment